Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Marie Skinstad-Jansen og barn fra Marken bhg

Ny rammeplan: FUB fornøyd med styrking av foreldrerollen

FUB er fornøyd med innholdet i den nye rammeplanen for barnehager og at utvalgets hjertesaker er løftet opp. - Vi er spesielt fornøyd med at foreldrerollen er blitt styrket, sier FUB-leder Marie Skinstad-Jansen.

Ny nettside testes av FUB-leder og sekretariat

Vi har fornyet oss!

Nå har FUBs hjemmeside fått et ansiktsløft. Vi håper den nye siden blir lettere å finne frem på for foreldre og andre som søker råd hos oss.

Barnehagedagen 2017 Marianne Borgen, barn og FUB-leder

– Best å leke når vi er sammen!

– Det er best å leke når vi er sammen, er greie mot hverandre, og når vi kan tulle, tøyse og le. Voksne er ikke så gode på å leke, sa barna i Kværnerdalen barnehage i Oslo da ordfører Marianne Borgen kom på besøk.

Plakat Barnehagedagen Vi vil leke

Barnehagedagen 2017: Vi vil leke!

Tirsdag 14. mars markeres Barnehagedagen over hele landet. Med slagordet ”Vi vil leke”, har rekordmange barn og voksne i år forberedt seg på temaet lek. Det vil de vise frem for omverden på dagen.

Arbeidsgruppe gode overganger FUB og FUG

Gode overgangar viktig for barn og foreldre

Å få til gode overgangar mellom barnehage og skule/SFO, og mellom skuleslag, er viktig for alle barn og foreldre. FUB og FUG har nedsett ei arbeidsgruppe for overgangar.

FUB-medlem Miriam Paulsen og FUG-medlem Henrik Gaup

Vellykket samisk foreldrekonferanse

Samisk foreldrekonferanse i Trondheim samlet over 100 foreldre fra hele landet og Nordkalotten 10. februar. FUG og FUB var medarrangører.

Samiske barn (Foto: Trine Jonassen)

Samisk foreldrekonferanse i Trondheim

Fredag 10. februar arrangeres samisk foreldrekonferanse i Trondheim. Dette er avslutningen på den samiske jubileumsuken Tråante 2017, og FUG og FUB støtter og deltar på konferansen. Meld deg på!

Første nordiske møte foreldresamarbeid barnehage

Første møte om nordisk foreldresamarbeid

På initiativ fra FUB har foreldreorganisasjonene for barnehage i Finland, Danmark og Sverige for første gang vært samlet. På møtet i Oslo har de delt erfaringer og sett på muligheter for et fremtidig nordisk samarbeid.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk