Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Yngvar Natland FUB-medlem

Gode overgangar løfta fram for Stoltenbergutvalet

Haldningar og forventningar frå dei tilsette i barnehage og skule står sentralt når FUB deltek på seminaret til Stolenbergutvalet 27. november for å gi sitt innspel til arbeidet med kjønnsskilnadene i skulen.
 

Halloween-gotteri og bøtte

En god Halloween for alle barn

Foreldre må gå sammen om felles retningslinjer og ta regien foran årets Halloween. Alle barn må være inkludert og ha noen å gå med eller feire med, sier de to foreldreutvalgslederne.

Marie Skinstad-Jansen Drammen 2017

FUB glad for gratis kjernetid for 2-åringer

FUB er glad for at 2-åringer også skal omfattes av tilbudet om behovsprøvd, gratis kjernetid i barnehagen. – Barns utvikling av språk og vennskap på et tidlig tidspunkt i livet er avgjørende viktig for barnets videre liv, sier FUB-leder Marie Skinstad-Jansen.

Forskning - to barn og en bøtte

Samarbeid på tvers for gode oppvekstmiljøer

Hvordan kan frivillig sektor og andre tjenester samarbeide med barnehagene og skolene for å skape best mulig oppvekstmiljøer? Det er temaet for På Tvers-konferansen som FUG og FUB er med og arrangerer onsdag 20. september.

Fungerande kontorsjef Lou Noreen

Adresse: Bø

Måndag 3. september flyttar FUB og FUG sitt sekretariat frå Oslo til Bø i Telemark. Seks av dei ti tilsette fylgjer med jobbane sine til Bø og vil jobbe med litt ulike kontorløysingar.

Full sal mobbeseminar Arendal

Lett å fraskrive seg ansvar for mobbing i barnehagen

Stort engasjement og fullsatt sal da ”Mobbing i barnehagen – et felles ansvar” var tema på Arendalsuka i regi av Partnerskap mot mobbing torsdag. Mobbing som er resultat av barnets læringsmiljø og en lovfestet rett til et godt miljø i barnehagen var viktige tema

Portrett Lou Cathrin Norreen mai 2018

Mobbing i barnehagen tema på Arendalsuka

- Mobbing i barnehagen er et felles ansvar, sier fung. kontorsjef i FUB og FUG, Lou Cathrin Norreen. Hun har ledet arbeidsgruppa for Arendals-seminaret som går av stabelen 16. august kl. 09 på Clarion hotel Tyholmen.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk