Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Lou C. Norreen og Åse-Berit Hoffart med haustens utsending

FUB-materiell til alle barnehagar

Dei nærmaste vekene sender FUB ut nyttig materiell til alle barnehagane i landet med informasjon til foreldre og tilsette. Samarbeid mellom heim og barnehage og ny rammeplan er blant temaa.

Yngvar Natland FUB-medlem

FUB i to mobbedebattar på Arendalsveka

FUB deltek i år på Arendalsveka på to arrangement som handlar om mobbing i barnehagen. Eit av arrangementa er i regi av Partnerskap mot mobbing.

Marie Skinstad-Jansen foran Havnabakken barnehage

Med spent forventning

Uken som gikk var vanskelig både for sekretariatet og for oss i utvalget. Vi fikk da beskjed om at sekretariatet for FUB og FUG må flytte til Bø i Telemark i løpet av 2018. Beskjeden var overraskende og det er vanskelig å vite hvordan veien blir videre.

Barnehagebarn sitter på stein i skogen

Barnehageansatte må våge å bry seg om barnas fritid

De ansatte i barnehagen må våge å involvere seg i hvem barna leker med hjemme. Hvem som blir med hvem hjem etter barnehagetid, bekrefter ofte leke- og vennskapsmønstre i barnehagen. Det kan forsterke ekskludering. 

Marie Skinstad-Jansen desember 2016

FUB og FUG flyttes til Bø i Telemark

Regjeringen har i dag bestemt at sekretariatet for Foreldreutvalget for barnehager (FUB) og Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG) skal flyttes til Bø i Telemark. Flyttingen skjer innen utgangen av 2018.

Eli Rygg (Foto: Pressefoto)

Viktige FUB-datoer fremover

Før ferien setter inn, minner vi om noen viktige arrangementer og datoer det kan være lurt å merke seg.

Marie Skinstad-Jansen foran Havnabakken barnehage

Mobbing i fokus for FUB i 2016

FUB hadde nok et aktivt utvalgsår i 2016 der mobbing, kvalitet i barnehagen og overganger ble løftet høyt. Særlig ble temaet mobbing og vennskap i barnehagen etterspurt som foredrag fra FUB over hele landet.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk