- Vi gleder oss! Det blir et spekket program med man gode innledere som vi håper alle foreldrene får glede av, sier FUB-leder Lena Jensen og FUG-leder Elisabeth Strengen Gundersen.

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen drar det hele i gang på Clarion Hotel Oslo Airport kl. 10.10 lørdag 25. oktober.

Deretter skal professor Thomas Nordahl, en av landets fremste forskere på gode læringsmiljøer, holde sitt innlegg om læring og utvikling i barnehage og skole.

Ingrid Lund
Ingrid Lund

Mobbing i barnehage og skole

Lørdagen går det slag i slag med både gruppearbeid om en rekke aktuelle temaer, og  parallelle sesjoner om mobbing i barnehagen og skolen.

Førsteamanuensis Ingrid Lund leder sesjonen om mobbing i barnehagen mens leder for Djupedalsutvalgets sekretariat, Kjersti Botnan Larsen den om mobbing i skole.

En av Sveriges mest etterspurte foredragsholdere, Lou Rossling, skal også ha sitt foredrag lørdag, kalt ”Foreldre med hjertet.”

Blant de som skal holde fordrag søndagen, er førskolelærer og coach Nina Nakling, som skal snakke om "Barns mestring - fremtidens kunnskap"

Mødre med små barn FUBkonf13

Faglig og sosialt

Foreldrekonferansen er en stor begivenhet hver høst for begge utvalg, og i år er det ekstra spennende å få samlet både barnhage- og skoleforeldre.

- For oss er det utrolig viktig å møte foreldre for å få innspill. Og vi håper deltakerne selv vil ha glede og nytte av å høre foredragene, delta i diskusjoner og utveksle ideer og erfaringer med hverandre, sier de to utvalgslederne.

Følg med på FUGs nettsideFUBS nettside og våre Facebook- og Twitter-sider i løpet av helgen.

Se konferanseprogrammet her.

Lederne i FUB og FUG samtaler
FUB-leder Lena Jensen og FUG-leder Elisabeth Strengen Gundersen