Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Barn fra Maurtuva

Glad for «gult nivå» på smittevernreglene

Barnehager kan fra neste uke planlegge for en mer normal barnehagehverdag. Folkehelseinstituttet har laget en nivåinndeling med grønt, gult og rødt nivå som viser hvilke smitteverntiltak barnehager og skoler skal følge. Ny veileder er lagt frem i dag. 

Forside overgangsbrosjyren foto

Tips om en god skolestart

Å starte på skolen er en stor begivenhet i et barns liv. Foreldrene kan være like spente og nervøse som barna. Gode forberedelser kan gjøre overgangen fra barnehagen trygg og god både for små og store. Se tipsene fra den nye brosjyren vår her.

Nettmøte Guri Melby og Einar O. Larsen

Guri Melby: - Kunne gitt klarere råd om foreldrekontakt

- Det er grunn til bekymring når foreldre har opplevd kontakten med barnehagen så ulikt. Jeg ser at det kunne vært gitt klarere råd til barnehagene fra myndighetene om dette, sa kunnskapsminister Guri Melby da hun møtte FUB og FUG i dag.

Einar Olav Larsen foto i trapp

En milepæl for barnehagemiljøet

Det var en milepæl for alle aktører som har ønsket å sette mobbing i barnehagen på dagsorden da kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby i slutten av april kunne fortelle at retten til et godt og trygt psykososialt miljø i barnehagen nå skulle lovfestet i Barnehageloven.

Barnehagejente fra Nesodden

To ledige stillinger i FUB og FUG

Vi har ledig to stillinger i sekretariatet for de to nasjonale foreldreutvalgene for barnehager og skole - FUB og FUG. Den ene er rådgiver/seniorrådgiver for FUG tilknyttet skolefeltet. Den andre er rådgiver/senior kommunikasjonsrådgiver som jobber for begge utvalg. Søknadsfrist for begge er 18. mai.

Påskepynting Furuhaugen barnehage

God påske - takk for innsatsen!

Det er tre helt spesielle uker vi nå avrunder. Årets påske blir heller ikke som de fleste hadde planlagt. FUB er full av beundring for alle foreldre som har snudd seg rundt og forsøkt å sjonglere barnehage og hjemmejobbing etter beste evne. Og for de ansatte!

Banner med lenke til evalueringsskjma for FUBs rådgivning og foredrag

Banner som peker til nullmobbing.no hos Utdanningsdirektoratet

Barnehagefakta.no, banner til nettstedet

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk