Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Lou Rossling

Foreldrekonferanse 2011

FUB avholdt sin første konferanse i november 2011. Konferansen var forbeholdt foreldre med barn i barnehage.

Lyttende foreldre

Oppsummering fra FUBs første Foreldrekonferanse

FUBs aller første Foreldrekonferansen på Gardermoen samlet rundt 100 engasjerte foreldre i november. Mange interessante fordrag belyste forholdet mellom foreldre og barnehage, og om barnets utvikling og oppvekst. Her finner du en oppsummering.

Emilie Kinge

- Må våge å snakke om usikkerhet

- Mange foreldre er usikre i sin rolle som forelder. De føler de kommer til kort. Barnehagen må være et sted der foreldrene våger å åpne opp for sin usikkerhet. Jeg tror denne dialogen ofte mangler, sa Emilie Kinge på FUBs Foreldrekonferanse.

Kristin Halvorsen og Megakoret

Foreldrekonferansen er i gang

- Dere skriver historie, sa kunnskapsminister Kristin Halvorsen da hun åpnet FUBs aller første foreldrekonferanse på Gardermoen. 300 barn fra Megakoret på Stovner sørget for en fengende start for henne og de 120 foreldrene som deltar.

dre og barn

Klart for Foreldrekonferansen

Alle de 120 plassene til FUBs aller første Foreldrekonferanse er nå fylt opp og fordelt. - Vi gleder oss til å møte engasjerte foreldre fra hele landet til innholdsrike dager på Gardermoen 25. og 26. november, sier FUB-leder Lena Jensen.

FUBs logo uten skrift

Stor interesse for Foreldrekonferansen

På grunn av stor interesse for FUBs aller første Foreldrekonferanse i november, har påmeldingsfristen blitt framskyndet til 14. oktober. – Det er svært gledelige at så mange er interessert i å delta, sier FUB-leder Lena Jensen.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk