Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Fornøyde FUB-deltakere

Oppsummering Foreldrekonferansen 2013

Takk for sist og for gode tilbakemeldinger på Foreldrekonferanse! Her kommer en kort oppsummering med to presentasjoner og et resymé av gruppearbeidene.

Jon Christian Fløysvik Nordrum

- Foreldre kan være pressgrupper

- Slaget om den beste barnehagen står lokalt, fullt og helt. Dere som foreldre kan være en viktig pressgruppe for pengebruken i kommunene, sa jurist Jon Christian Fløysvik Nordrum på FUBs Foreldrekonferanse.

Mødre og barn på Forledrekonferansen 2013

Latter og ettertanke på Foreldrekonferansen

En engasjert ny kunnskapsminister åpnet FUBs Foreldrekonferanse i morges og utover dagen har  130 lydhøre foreldre fått med seg gode og tankevekkende foredrag om raushet og de stille barna.

Torbjørn Røe Isaksen

Kunnskapsministeren åpner FUB-konferansen

Den nye kunnskapsministeren Torbjørn Røe Isaksen åpner FUBs konferansen på Gardermoen fredag 15. november. Alle de 120 deltakerne som har fått plass har nå fått beskjed.

Tre barn og mann leser bok

Takk for påmeldinger til foreldrekonferansen!

Det er gledelig at veldig mange har meldt seg på! De nærmeste dagene vil vi jobbe med påmeldingslistene og gi tilbakemeldinger til de som ønsker å delta om de kommer med eller ikke. Ved utvelgelse av deltakere blir det tatt geografiske hensyn og om foreldrene har tillitsverv i barnehagen. Innen en uke vil alle påmeldte få beskjed om de kommer med på konferansen.

FUB-leder på Foreldrekonferansen 2012

Foreldrekonferanse i november

Merk dere datoen allerede: fredag 15. november. Da går nemlig FUBs Foreldrekonferanse av stabelen på Gardermoen. Temaet i år er ”Trivsel i barnehagen”.

Glade voksne og barn

"Trivsel"

FUB arrangerer foreldrekonferanse også i 2013!

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk