Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
FUB-rådgiverne holder foredrag FUBkonf2017

Tillit og likeverdighet avgjørende

Trygghet, tillit og samarbeid var stikkord da FUBs seniorrådgivere Lou Cathrin Norreen og Åse-Berit Hoffart holdt foredrag på Foreldrekonferansen 2017.

Kunsten å møte en bjørn -  og forfatteren

Kunsten å møte en bjørn

Hva er verdien av en profesjonell barnehage når man møter en krise? spurte forfatter Camilla Otterlei da hun fortalte den vonde mobbehistorie til sønnen. Ingen voksne så det eller grep inn. Hun skrev siden boken ”Kunsten å temme en bjørn” som også var tema for dag to på foreldrekonferansen.

Barns behov for bevegelse og lek skulle ivaretas da 6-åringene begynte på skolen. At vi ikke greide dette er et stort svik mot de minste. Skal alle disse smårollingene med krutt i kroppen sitte stille? Det er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel å s

Håvard Tjora: Et svik å ikke ivareta barnas behov for lek og bevegelse

Barns behov for bevegelse og lek skulle ivaretas da 6-åringene begynte på skolen. At vi ikke greide dette er et stort svik mot de minste. Skal alle disse smårollingene med krutt i kroppen sitte stille? Det er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel å sitte stille bak en pult, sa lærer og forfatter Håvard Tjora på Foreldrekonferansen 2017.

Barnehageport

Foreldrekonferansen er fulltegnet

Foreldrekonferansen 5. og 6. november er nå fulltegnet og vi har stengt for påmeldinger. Her er litt praktisk informasjon til deltakerne. Vi gleder oss! 

Gruppe FUBkon Kristiansand

Meld deg på FUBs Foreldrekonferanse nå!

Nå kan du melde seg på FUBs foreldrekonferanse ”Inkludering i barnehagen” på Gardermoen 5. og 6. november. Det er plass til 100 deltagere og prinsippet om "første mann til mølla" gjelder.

Ressursbank

Språk Norsk - Norwegian