Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Planeter på board Maurtuva bhg

Barnehagedagen: - Vi må følge barnas spor

- Kan vi lage regnbuesmoothie? Spørsmålet fra Kornelia på avdeling Knotten i Maurtuva barnehage fikk personalet og de andre barna til å undre seg. For hva var regnbuesmoothie? De gikk i gang med å undersøke.

Miriam Paulsen og datteren Enny

Enny klar for skolestart

- Enny har vært klar lenge og synes tiden går altfor sakte, sier mamma og FUB-medlem Miriam Paulsen. Fra høsten kan datteren Enny endelig møte storebror, læreren og de andre elevene ved Drag skole, der hun skal gå i en samisk-klasse.

Styrer Kristin Nyberg

Barnehagedagen: – Å skape noe er som å leke

Bare tre uker til Barnehagedagen 13. mars og mange er i gang med forberedelser. Snart kommer plakater og en film til inspirasjon. Den er laget i Kulturparken FUS barnehage i Oslo der Kristin Nyberg er styrer.

Vennskap i Vollen barnehage Bodø (Foto Ann-Hilde Hansen

Vennskap i alt de gjør

Vollen barnehage i Bodø har for lengst erkjent at det skjer mobbing i barnehagen. Derfor er vennskap overskriften i alt de gjør, og de har nulltoleranse mot mobbing nedfelt i årsplanen.

Barnehagebarn sitter på stein i skogen

Tøffe turtips på film!

Barnehagedagen 10. mars nærmer seg og hundrevis av barnehagebarn er i full sving med å lage tøffe turtips på plakater. Sjekk filmen fra Fortet Naturbarnehage der de deler sine tips og fine naturopplevelser.

Ressursbank

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk