Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Faglig Forum PMM 2019

Barns trygghet på nett - et komplisert bilde

- Barnas digitale liv starter allerede når de blir født, ja kanskje til og med idet de blir født, sa Kari Vold Jensen fra PBL da hun åpnet konferansen Barns trygghet på nett 14. november. Rundt 150 deltakere var samliet til faglig forum om digital mobbing.

Line Melvold i Styd kommunikasjon

- Barn trenger å bli likt!

- Barn trenger å bli likt! De burde hatt en post-it-lapp i pannen med påskrift «Lik meg!». Det å bli akseptert betyr aller mest. Det gjør det jo også for voksne, sier forfatter og foredragholder Line Melvold.

Royne Berget på Forledrekonferansen 2019

Bekymret for barnehagene og big business

- Jeg er bekymret for barnehagen, det er blitt politikk og big business. Det er en drakamp om midler og innhold. Vi som driver profesjonen må bli hørt, sa pedagog og styrer Royne Berget på Foreldrekonferansen.

Kristin Danielsen Wolf på FUB-konferansen

Foreldre trygges av gode og kjærlige ansatte

- Det at de ansatte var personlig egnet og var kjærlige mot barna, betød mest for foreldrene. Da visste de at barna hadde det trygt i barnehagen, sa lektor og phd-stipendiat Kristin Danielsen Wolf på FUBs Foreldrekonferanse.

FUB-møte i Drammen september 2017

- Vi gler oss til konferanse!

No er det kun få dagar att før FUB-leiar Marie Skinstad-Jansen kan ynskje 100 deltakarar velkomen til Foreldrekonferanse på Gardermoen. Vi gler oss til eit døgn fylt med faglig påfyll og triveleg sosialt samver!

Vennskap i Vollen barnehage Bodø (Foto Ann-Hilde Hansen

Barnehagedagen 2020: "Ulike sammen"

Da er det klart: Slagordet for Barnehagedagen 2020 er «Ulike sammen». Dagen arrangeres 10. mars og temaet neste år er tilhørighet. Det å høre til og være inkludert i fellesskapet i barnehagen er viktig for alle barn.

Overhalla foreldre ler

Hvordan kan vi samarbeide bedre?

- Alt var ikke nytt men det var bra å høre det samme som foreldrene og diskutere etterpå, sa styrer Birgit Prestvik fra Skage barnehage i Overhalla. Fra morgen til kveld hadde hun være med på ledersamling og fellesmøte med foreldrerepresentanter for å lære mer om samarbeid.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk