Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Overhalla foreldre ler

Hvordan kan vi samarbeide bedre?

- Alt var ikke nytt men det var bra å høre det samme som foreldrene og diskutere etterpå, sa styrer Birgit Prestvik fra Skage barnehage i Overhalla. Fra morgen til kveld hadde hun være med på ledersamling og fellesmøte med foreldrerepresentanter for å lære mer om samarbeid.

Klare til å starte FUB Ørsta

Hvordan starte et lokalt FUB?

Dette lurte foreldre, ansatte og Ørsta kommune på. De inviterte FUBs seniorrådgiver Lou Cathrin Norreen til møter og foredrag med både barnehageansatte og foreldre 26. august. Nå er de klare til å gå i gang. Lurer du på det samme – les mer i saken.

FUB og barnehagebarn i Arendal

Mange møtte FUB i Arendal

- Hva gjør dere når noen ikke får være med i leken? - Da går vi til en voksen! Det fortalte barna fra Longum Naturbarnehage i Arendal da de besøkte FUB på standen til Partnerskap mot mobbing sist uke.

Barn maler med voksen

Ni tips til tilvenning i barnehagen

Det første møtet med barnehagen har mye å si for hvordan barnet ditt vil trives der. Foreldrene og de ansatte må jobbe sammen for å gi barnet den beste starten i barnehagen.

FUB-leder og FUG-leder signerer Partnerskap mot mobbing

FUB og FUG deltar på Arendalsuka

Begge de nasjonale foreldreutvalgene vil være på plass på torget i Arendal i august. Som partnere i Partnerskap mot mobbing vil utvalgenes ledere stå på stand onsdag 14. august.

Portrett Marie Skinstad-Jansen Foto: FUB

FUB bekymret for hull i politiattester

FUB har sendt brev til Kunnskapsdepartementet der de tar opp problemene knyttet til politiattestene for barnehageansatte. Disse har hull og mangler som gjør at for eksempel voldsdømte i verste fall kan få jobb i barnehagen.

Jente fra Tærnan barnehage

Myk start etter en god sommer

Sommerferien er her og i mange barnehager har det vært avslutninger for foreldre og barn. Det er en fin anledning til å bli kjent med andre og en hyggelig stund for store og små. Som forelder spiller du en viktig rolle for ditt barn, og gjennom nye bekjentskaper kan du også bety noe for andre voksne og barn.

Gruppe FUB-utvalget 2015-2019

Har du forslag til nye FUB-medlemmer?

Foreldre teller i barns barnehagehverdag. Nå er det mulig å foreslår kandidater til nytt FUB-utvalg for de neste fire årene. Dette er viktige verv for å fremme foreldrestemmen i saker som gjelder barnehagemiljøet.

Ingrid Lund t.v., Tove Flack og Frode Restad

Mobbing - kva er rett definisjon?

Korleis skal ein definere mobbing? Og korleis vil ulik ordbruk og forståing slå ut i praksis? Dei to forskarane Tove Flack og Ingrid Lund møttes for å greie ut om sine to heilt ulike syn på eit seminar i regi av Partnerskap mot mobbing 9. mai.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk